Duşakabin kaçağı
Duşakabin kaçağı
Günümüzde duşakabin kaçakları altlarından zamanla su kaçağı meydana gelmektedir.Bunun sebebleri zamanında güzel çekilmeyen kalitesiz silikonlar,gider hortumlarının tam takılmaması,kabin fitillerinin tam oturmaması ve gider borusunda kırılmalardan dolayı bu tür problemlerle karşılaşıyoruz ..Genellikle duşa kabinlerde kenarlara çıta çekilir.Duşakabin kaçağı Bu uygulama normalde iyi bir silikonla yapılırsa sağlıklı olur.Ama biz bunları tavsiye etmiyoruz çünki zamanla çıtalarda kararmalar meydana geliyor ve buda çirkin bir görüntü oluşturuyor.Bu tür problemleri eski çıtaları kaldırarak eski silikonları kazıyarak piyasanın en iyileri ” Sista ” silikonlarını kullanarak kirlettiğimiz yerleri temizleyip teslim ediyoruz.
Banyo küveti su kaçırıyor ne yapmalıyım?
Diye düşünen ev sahiplerinin zaman kaybetmeden su kaçaklarını engellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde banyonuza zarar verecek ve daha çok maddi kayıplarınız olacaktır. Banyolarda sıcak soğuk, temiz kirli su boruları bulunmaktadır. Hangisinde kaçak olduğunun bulunabilmesi için profesyonel firmalar cihazla su kaçağı bulmaktadırlar.
Cihazlar kaçaklar için özel olarak yurtdışından getirilmektedir. Banyonuzda boru hatları cihazlar ve eğitimli kişiler ile incelenmektedir. Cihazların akustik dinleme özellikleri ile kaçaklar kısa sürede bulunmaktadır. Su kaçaklarını önlemezseniz sonrasında çözümü zor sorunlara yol açabilirsiniz. Duvar çatlaklarının aralarından, banyo altlarından gelen suların fayanslara, eşyalara zarar vereceği, küflenmelere neden olabileceği unutulmamalıdır. Duşakabin kaçağı için Profesyonel firmaların sizlere en uygun fiyatlarla sunacağı seçenekleri değerlendirmelisiniz.
Duş Teknesi Nasıl Monte Edilir ?
Duş tekneleri 70Duş Teknesi Nasıl Monte Edilir cm kenar ölçüsüne sahip kare biçiminde teknelerden başlamaktadır ancak dikdörtgen şekilli bir tekne banyonun bir köşesini doldurmak için daha uygundur. Derin bir duş aynı zamanyda sudan tasarruf sağlayan bir çocuk küveti olarak da kullanılabilir. Yavan duş tekneleri yaşlı veya bedensel özürlü kişilerin duşa girmesinde rahatlık sağlar.
Duş Teknesi Ve Aksesuarları
Duş teknesi, drenaj takımı ve conta macunu (ortada), taşma borusu ve sifon (solda) ve bir tekne desteği (sağda) yaygın olarak kullanılan mod üçbeş ayarlanabilir ayak bulunmakta ve bu ayaklar yardımıyla zemindeki engebeler dengelene bilmektedir. Kolların biri de, suyun boşalmasını engellememesi için ayarlanabilir özelliktedir.
Drenajın Montajı
Conta macunundan bir kordon hazırlayın, bu kordonu drenaj süzgecinin altına yerleştirin. Süzgeci duş teknesinin zemin deliğine yerleştirin, vidayı sokun ve alt taraftan vana dibini bir somunla ellerde tespit edin. Dışarıya taşan conta macununu hemen temizleyin. Taşma kapağını monte edin.
Dışarıdan bir conta halkasını taşma deliğineyerleştirin uç borusunu sıkıca yerleştirin uç borusunu sıkıca bastırın ve tekne drenajıyla irtibatlandırın. Parçalarını vidalayarak sifonu monte edin bağlantılara mutlaka conta halkaları yerleştirin. Sifonu, drenj borusunun yönüne bakacak şekilde döndürün.
Duş Teknesinin Hizalanması
Şimdi tekne altlığı monte edilir. Plastik vantuzlar üzerindeki kendiliğinden yapışan bir izolasyon katmanı, ayaklar üzerindeki tekne ile zemin döşemesi arasında sess iletimini keser. Alışverişinizde alırken buna dikkat edin. Aksi halde ayaklarla zemin arasına yalıtım şeritleri (keçe ya da madeni yün) yerleştirin. Yüksekliği ayarlanabilen ayakları hemen hemen eşit miktarda uzatın duş çanağı her durumda, sifonun altında yeterli bir boşluk bulunacak ve sifon boğulmayacak şekilde bir miktar yüksekte durmalıdır. Ayaklar duş teknesini güvenli şekilde taşımaya tek başına yeterli değildir.
Duvara yerleştirilecek özel taşıyıcı köşebentler, teknenin devrilmesini önler. Duşu köşelerden birine yerleştirirseniz duş teknesinin her kenarı için iki köşebent monte edin. Tekne kenarlarının yalnızca birisi duvarla temas ediyorsa statik dayanım üç köşebentle güvenliğe alınmalıdır.Normalde küvet ve duş bir duvarda bulunacak şekilde planlanır böylece boru boyundan, işçilikten, zamandan maliyetten tasarruf sağlanır.
İki teknenin bir hizada olup olmadığını su terazisi yardımıyla kontrol edin. Değillerse tekneleri, ön kenarları birbirine silme şekilde hizalanıncaya kadar itin. Duş teknesinin hiza ayarı ve topraklanması duşa girenlerin ayağının takılmaması için duş teknesinin eşiği düz olmalıdır.
Çanak zemininin de eğimli olmaması gerekir, aksi halde yıkananın ayağı kayabilir. Bir suterazisi kullanarak teknenin yatay konumunu ayaklar yardımıyla ayarlayın.
Tekneler topraklanmalıdır. Banyodaki nem elektrik iletkenliğini artırır ve buna bağlı olarak da güvenliğinizi tehlikeye ydüşürür. Bakır tel veya çelik şeritle duş, koruma iletkenine bağlanır. Bunun için dengeleme hattı delikli bir kelepçe yardımıyla tespit edilir. Bu işlemi mutlaka bir elektrikçiye yaptırın.
Ayakların Sabitlenmesi
Daha sonra yeniden kendiniz işe devam edebilirsiniz. Teknenin ayakları zemine sabitlenir. Hazır sıvayı veya hızlı donan çimentoyu karıştırın, ıslak malzemeyi duvarcı malasıyla taşıyıcı ayakların çevresine sürün.
Duş teknesinin düşme borusuyla bağlandıktan sonra öne doğru eğimli olmasına veya bir tekne koruyucusuyla astarlanmasına dikkat edilmelidir. İşiniz bittikten sonra, bir duş kenarından zemine düşey olarak, giysiler için yeterli alanın bulunup bulunmadığını ölçün.
Drenaj Borusuna Bağlantı
Şimdi sifonu drenaj borusuna ve bu boruyu da düşme borusuna bağlayın. Drenaj boruları bugün plastikten yapılmaktadır. Yüksek sıcaklığa dayanıklı malzeme, yani HT boru kullanın. Bu borular kaynar suya bile dayanıklıdır. Bu borular koyu gri renktedir.
Döşenmeleri kolay, birbirleri içine geçmeleri basittir. Kauçuk contalar bağlantıların geçiş ve bağlantı noktalarında ğüvenli olmalarını sağlar. Boruları uçları sona dayanıncaya kadar birbirine geçirin. Sonra 1 cm kadar dışarıya çekin – böylece borularda gerekli genleşme mesafesi bırakmış olursunuz.
Son İşlemler
Duş teknesinin önündeki karolar için bir zemin (kartonpiyer ya da gözenekli betondan) hazırlayın, karoları döşeyin ve duş perdesi veya saydam bir duş separatörü için bir boru monte edin.
Duşakabin Kaçağı
Beylidüzü Duşakabin Kaçağı ;
Adnankahveci,Barış,Büyükşehir,Cumhuriyet,Gürpınar, Kavaklı,Marmara ,Sahil ,Yakuplu Mahallelerinde Profesyonel Duşakabin Hizmetleri 7/24
Esenyurt Duşakabin Kaçağı ;
Mehterçeşme,Güzelyurt,Talatpaşa,Örnek,Yenikent, Cumhuriyet,İnönü,Atatürk,Fatih,Sanayi,Ardıçlı, Pınar Mahallelerinde Profesyonel Duşakabin Hizmetleri
Büyükçekmece Duşakabin Kaçağı ;
Mimaroba,Mimarsinan,Güzelce, Celaliye,Bahçelievler,Kumburgaz,Fatih, Muratçeşme Mahallelerinde Duşakabin Hizmetleri
Avcılar Duşakabin Kaçağı ;
Ambarlı,Cihangir, Denizköşkler,Firuzköy Gümüşpala,Merkez,,,Üniversite,Yeşilkent Mahallelerinde Avcılar Mahallelerinde Profesyonel Duşakabin Hizmetleri
Bahçeşehir Duşakabin Kaçağı
Firmamız bahçeşehir ,esenkent ve bogazköy bölgesine hizmet vermektedir 20 dk hızlı servis
Detaylı bilgi için iletişim ve ustaya sor bölümünden yardım alabilirsiniz.
Sizde yorum yazın..!
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *
— 2 Comments —